Uddannelser i FuturePace

FuturePace har siden 1991 tilbudt uddannelser indenfor NLP.

Practitioner og MasterPractitioneruddannelser.

Senere skabte FuturePace en Psykoterapeut overbygning til MasterPractitioneruddannelsen der tog udgangspunkt i det hele menneske, nemlig krop, sind og ånd.

Disse uddannelser udbydes ikke længere i den form de havde indtil 2005, men FuturePace kan stadig lære dig de samme redskaber, nu blot i andet regi.

Uddannelserne, som de var, er beskrevet på disse sider, så tidligere uddannede kan dokumenterer hvad deres uddannelser bestod af og så du i dag kan se hvad FuturePace også kan tilbyde.

Vi har en holdning til kvalitet
Vi har altid fokus på at give dig det optimale.
Undervisningen, fagligheden, rammerne og vores service skal være helt i top. Fordi vi har et stort ansvar, og fordi vi vil være stolte af det vi laver. Og det er vi! Mange års erfaring med fokus på kursisternes udbytte, har skabt det specielle kvalitetskoncept, FuturePace er kendt for. Det er dét, der bærer FuturePace og det er dét, der bærer vores kursisters udvikling.

Indstillingen
Det vi brænder for, er at hjælpe med at lave dybe og fundamentale forandringer på et personligt, socialt og fagligt plan - at give dig et
forum, hvor der er plads til udvikling, kreativitet og sparring i samvær med andre.
Vi tager vores ansvar som formidlere meget alvorligt. NLP er kraftfulde værktøjer, som alt efter indstilling kan skade eller gavne. Derfor bør NLP altid formidles med bevidsthed og etik. Vi mener at faglig udvikling bør gå
hånd i hånd med personlig udvikling og selvudvikling.

Underviserne
En FuturePace underviser har stor faglig kompetence og en udtalt personlighed. Det er en person som kan rumme dig, men også give
dig et kærligt spark – en person som formidler med både power og hjerte.
Vi har alle arbejdet sammen i mange år og kender hinanden utroligt godt.
Det betyder et godt samarbejde i teamet. Vi elsker vores arbejde og det vi kan give til andre. Det er vigtigt, at vi er eksperter i formidling såvel som gode rollemodeller, samt at vi udvikler os hele tiden fagligt og personligt.
For vores kursister betyder dette sammenhæng og sikkerhed for kvalitet og udbytte.
Derfor bruger vi næsten aldrig eksterne undervisere, der ikke er en del af FuturePace.

Fagligheden
Ligesom personlig udvikling er også den faglige udvikling i højsædet hos FuturePace.
Med fokus på kursisternes udbytte, har vi i mere end 10 år kontinuerligt arbejdet med, at udvikle den optimale måde at formidle stoffet på.
Resultatet er, at vores kursisters faglige kompetence, ligesom deres evne til at omsætte denne i praksis, ligger langt over de gængse standarder.
Inden vi sætter vores navn på et certifikat skal vi kunne sige til os selv: ”Jeg er stolt af at have uddannet denne person”. Og det er vi!

Rammerne
Det er afgørende, at du 100% kan koncentrere dig om at lære og at udvikle dig. Vores erfaring siger, at det kan du kun, når du er i et trygt og afslappet forum, med rig mulighed for hygge, snak og sparring om aftenen. Derfor
har vi vores eget kursuscenter, Stenstruplund, hvor alle kurser og uddannelser foregår internat.
Stenstruplund er et spændende og inspirerende vækstcenter, som i sig selv befordrer forandring, nærhed og kreativitet. Udover FuturePace søger mange virksomheder og andre udviklingsinteresserede inspiration i de smukke og originalt indrettede rammer.

Uddannelserne
Det er ikke nødvendigvis let at blive certificeret hos os. Det er et stort ansvar at lære andre, at arbejde med mennesker. Vi kræver, at du udvikler dig personligt, at du forstår redskaberne til bunds, har en udpræget etik
samt bevidsthed på hvad du kan, og hvad du ikke kan.
For at leve op til den højere standard, har vi struktureret uddannelsen, så vi giver dig dét ”mere”, der skal til.
Helt afgørende for udbyttet er den personlige kontakt med underviserne – derfor har du de samme to undervisere gennem hele forløbet.
 

*Lange forløb – tid til integration
*Flere kursusdage – 28 pr. år
*Integreret Udvikling – etik og helhed
*Halvårlige evalueringer – sikkerhed og realisme
*Rådgivning – faglig og personlig vækst
*Internat – tid til fordybelse, sparring og sjov
*Udviklingsgrupper – nærhed og indlæring
*Kvalificerede supervisorer  – støtte og feed-back