FuturePace og din virksomhed

FuturePace er blandt pionererne indenfor NLP i Danmark. Firmaet er etableret i 1991 og erhvervsafdelingen har siden beskæftiget sig med strategi/-og organisationsudvikling herunder personaleudvikling og personlig udvikling for virksomheder og organisationer i Danmark.

FuturePace har uddannet mange af de HR medarbejdere og coaches med NLP baggrund der nu er med til at skabe vækst og udvikling i Dansk erhvervsliv

Vi er kendt for en meget høj standard og for at give vores kunder det optimale.

Formålet
er at integrere intention og adfærd – visioner og konkret handling.
At skabe balance hos den enkelte – såvel som i virksomheden.

Værdierne
i FuturePace er udvikling, kvalitet, holisme og samarbejde.

Holdningen
er, at mennesker kan hvad de vil. At vi alle indeholder de ressourcer vi har brug for og at vi selv har skabt det liv vi lever og derfor er i stand til at skabe den fremtid vi ønsker.

Hvorfor FuturePace
Vores baggrund spænder fra det erhvervsmæssige aspekt til det terapeutiske.
Dette er væsentligt.
Vi laver selvfølgelig ikke "terapi" i.f.m. rådgivning og kurser, men når vi taler om at udvikle de såkaldt "bløde" værdier, er denne baggrund essentiel.
Med over 20 års erfaring i at arbejde med mennesker på et dybere plan kommer vi på en respektfuld måde ind bag ved titlen og slipset. Har man ikke denne erfaring og baggrund er det svært at skabe den tillid der skal til for at medarbejderne virkelig "flytter sig" – og dermed at kunne igangsætte en målrettet strategi og udviklingsprocess i virksomheden.

Vi er gode til at matche på alle planer samt til at "få tingene ned på jorden". Vi arbejder udfra princippet: fortæl ikke mennesker HVAD de skal gøre – fortæl dem HVORDAN.

Vores store styrke ligger i evnen til via en humoristisk og lettilgængelig formidlingsform at skabe tryghed, commitment og motivation samtidig med videregivelsen af umiddelbart anvendelige "her og nu" værktøjer.

Udviklingen går meget hurtigt: fra strategisk ledelse i 70´erne over kvalitetsledelse i 80´erne til den lærende organisation og værdibaseret ledelse i 90´erne. I dag forstår mange værdien i at arbejde i teams, være proces-orienterede, coache og lede udfra værdier  – men det er altafgørende for hvordan virksomheden kommer ud i den anden ende, at have en samarbejdspartner der kan hjælpe virksomheden igennem den forandringsproces, der ofte er nødvendig.
Hermed undgås utryghed, modstand og ressourcespild ligesom vi sikrer at udviklingen sker hurtigere og med større grad af motivation.

Vi føler os utroligt priviligerede. Vores arbejde er fyldt med oplevelser og situationer tæt på mennesker og virksomheder i udvikling. Vi oplever dagligt mennesker der lærer at kommunikere endnu bedre med deres omgivelser. Vi ser samarbejde der styrkes, kreativitet og motivation der blomstrer. Vi er tæt på mennesker der slipper gamle hæmmende idéer om sig selv og vi ser hvilke ressourcer det frigiver. Vi er der når ildsjæle, der brænder for det de laver, bliver født.
 

Kurser

FuturePace har et udvalg af forskellige kurser til din virksomhed. Fra målsætning over kommunikation til teamwork. Det er afprøvede og gennemarbejdede kurser som mange virksomheder har haft udbytte af.

Læs mere

Skræddersyede kurser

Vi tilbyder din virksomhed skræddersyede kurser indenfor en lang række områder, omhandlende udvikling af virksomhedens strategi, organisation og medarbejdere. 

Læs mere

Nøglen til Fremtiden

  • Er du klar til en af de store oplevelser i dit liv?
  • Tør du se på dig selv og på hvad der er muligt på en helt ny måde?
  • Er du træt af at have drømme og idéer, som du ikke tør eller kan leve ud?
  • Kommer du indimellem til at tvivle på, om du kan gøre alt det, du gerne vil?
  • Vil du gerne kunne tjene de penge du har brug for?
  • Har du brug at gøre op med Janteloven, at få styrket dit selvværd og begynde at være den du i virkeligheden er?

Læs mere