Nøglen til Fremtiden

NLP – kort for Neuro Linguistic Programming er et af vor tids mest spændende kommunikationsredskaber til at opnå forandring.

”Neuro” henviser til hjernen, ”Linguistic” henviser til sproget og Programmering betyder installering af en plan eller fremgangsmåde. NLP er studiet af hvordan sproget, det verbale såvel som det nonverbale, påvirker nervesystemet; Dvs. hvordan mennesker kommunikerer med sig selv på måder som optimerer deres ressourcer og derved gør det muligt at udnytte deres fulde potentiale.

NLP giver dig en systematisk grundplan for din hjernes styring. Det er videnskaben om hvordan hjernen styres optimalt med henblik på at skabe de resultater du ønsker.

NLP bruges i dag verden over indenfor områder som ledelse og teamwork, pædagogik og indlæring samt terapi og selvudvikling.

”Opskriften på succes”

Er du villig til at yde en indsats? Er du opsat på at skabe de forandringer der skal til?
Har du mod og lyst til selv at påvirke din fremtid? 

Hvad er det der gør at nogen mennesker har succes og nogen har ikke? – Tror du at man skal være født med en guldske i munden for at få succes hér i livet?

I virkeligheden er du og har hele tiden været i besiddelse af den ene altafgørende faktor, der afgør om du har succes i dit liv!

NLP-forskere har studeret mennesker der er gode til at sætte mål og opnå dem, og fundet forskellen der gør forskellen. De mennesker der frembringer enestående resultater, har alle sammen noget tilfælles.

De kommunikerer med omverdenen og med sig selv på måder alle mennesker kan lære. Også du.

Pernille Bretton-Meyer fortæller med humor, vid og bid om hvordan det er muligt for dig at skabe det liv du ønsker