Pernille Bretton-Meyer

Har arbejdet med mennesker og uddannet Psykoterapeuter, Coaches, NLP Masterpractitioners og Kursusledere samt coachet virksomheder i de sidste 20 år.
Dels som terapeut og dels som ejer af uddannelsesvirksomheden Futurepace samt konsulentfirmaet Futurepace Erhverv.

Min spirituelle baggrund
Har jeg fra mine inspiratorer, mentorer og lærere gennem de sidste 30 år: Osho, Jes Bertelsen, Anne og Philip Nees, Helen Gamborg, Jeremy Klein, Madhurima Rigtrup, Faisal Muggadam, Abraham.

Min terapeutiske baggrund
Ole Vadum Dahl. Nishkam, Robert MacDonald, Erik Mikkelsen, Lisbeth Marcher, Erik Jarlnæs, Hannah Østergård, Diane Heller.

Jeg er trænet i: Bioenergetics, jungiansk drømmeanalyse, rebirthing, healing, energiarbejde, parterapi, psykoterapi mm

Min coaching - og virksomhedsrelaterede baggrund
NLP – Ole Vadum Dahl, Tony Robbins, Robert Diltz, Tad James, Tod Epstein, Maryann Reese, Ian Macdermott

Uddannelser
Integreret Vækstterapeut
Bodynamic
NLP Masterpractitioner
NLP Trainer
NLP Konsulent

FuturePace samarbejder efter behov med de dygtigste undervisere og konsulenter.

FuturePaces historie

FuturePace var indtil 2005 en meget aktiv og sprudlende virksomhed med mange undervisere, endnu flere assistenter og supervisorer og en hel unik administration. Der blev holdt mange foredrag i hele landet. Der kørte løbende omkring 5-6 uddannelseshold og der blev holdt mange kortere kurser. Der var fest, der var udvikling, der var glæde og stor dedikation fra både kursister og medarbejdere.

Hvad skete der så I FuturePace?
For en del år siden kunne jeg mærke at min måde at arbejde med mig selv og med andre mennesker var ved at udvikle sig markant. Jeg valgte derfor at geare FuturePace kraftigt ned for at hellige mig udvikling, processer, læring etc. Jeg kørte meget få uddannelses hold og kun enkelte kurser samtidig med at jeg begyndte at lave udviklingsgrupper. Jeg kom ind i en proces hvor hele mit 25 årige arbejde med NLP og terapi samt min spirituelle praksis og alt det nye jeg udforskede i disse år, pludselig krystalliserede sig i en ny tilgang til udvikling eller et nyt koncept om man vil.
Det var helt klart for mig at dette nye ikke skulle ligge i FuturePace regi. Jeg har således oprettet et nyt firma der hedder TrueLiving og her vil mine aktiviteter primært ligge i fremtiden.

TAK
Min søster Rikke og jeg startede FuturePace i 1991 i en kælder i Silkeborg og den rejse vi har været på sammen og sammen med en masse helt fantastiske mennesker, som pionerer indenfor NLP, som forgangskvinder for etisk og dybdegående NLP – de mange mange smukke oplevelser med mennesker der opdagede at de selv havde kontrol over deres liv….. Jamen jeg føler mig så ufatteligt privilegeret. Tænk at have fået lov til at opleve det. Sikke en rejse. Venskaber for livet er blevet knyttet. Så meget hjerte, så mange fester, så megen power, så meget dedikation og indlevelse,

Jeg vil gerne sige tak – af hele mit hjerte tak til alle der har deltaget i kurser og uddannelser og som på den måde har været medskaber af FuturePace som et fantastisk forum for udvikling. Og tak til alle der har været assistenter og har givet så meget af sig selv, været der så meget for kursisterne, grinet så meget sammen med os.
Tak - for pokker tak – til alle undervisere og kontorenglene. Jeg kan ikke forestille mig en mere inspirerende, udviklende, sjov, festlig, varm og spændende arbejdsplads.  Jeg føler at jeg har oplevet noget meget stort som det ikke er alle forundt. Tak til hvad det end er der har givet mig den fantastiske mulighed og oplevelse.

Nu er jeg i gang med noget andet.
Det ser ud til at jeg for anden gang i dette liv får lov til at være pioner inden for en helt fantastisk måde at arbejde med mennesker på.
Jeg har udviklet en ny udviklingsarbejdsform som både er en form for terapeutisk metode og en spirituel praksis.